Obiectiv protejat Imluk

Siguranta bunurilor, a informatiilor, sau a integritatii persoanelor, este o preocupare zilnica a fiecarui individ din societatea in care traim. Daca in trecut acest demers implica solutii costisitoare, uneori chiar imposibile, in zilele noastre dezvoltarea tehnologiei a reusit sa remedieze acest impas. Foarte des auzim despre intrari prin efractie, sustragere de bunuri sau informatii, accidente datorate acumularilor de gaze, incendii. Toate aceste incidente se soldeaza cu pagube materiale, accidentari sau chiar cu moartea unor persoane.

dvr camerePrevenirea unor astfel de incidente este mult inlesnita folosind un sistem de alarmare profesional, care odata instalat functioneaza fara intrerupere si fara erori. De multe ori, sistemul de alarma care vegheaza este suficient pentru a descuraja efractia, fiind cunoscut faptul ca hotii evita locatiile asigurate cu sistem de alarma. Accidentele pot fi de asemenea prevenite prin identificarea si semnalarea factorului de risc premergator, putandu-se lua masuri de inlaturare a efectului care de cele mai multe ori poate avea rezultate devastatoare si iremediabile.

Sfera de aplicabilitate a sistemelor de alarma si supraveghere practic sunt nelimitate, avand posibilitatea de a proiecta sisteme dedicate pornind de la cea mai simplista aplicatie si pana la cea mai complexa. Cele mai frecvente sisteme care sunt folosite pe scara larga, atat in locuinte rezidentiale cat si in activitati productive si comerciale sunt impartite in urmatoarele categorii:

  • sisteme de alarma la efractie pentru imobileRemote-Video-Surveillance
  • sisteme de alarma la incendiu pentru imobile
  • sisteme de interfonie si videointerfonie
  • sisteme de control acces
  • sisteme de supraveghere CCTV (camere video cu circuit ├«nchis)
  • sisteme de alarma la inundatie, scurgeri si acumulari de gaze, etc.
  • sisteme de alarma combinate
  • automatizari

Complexitatea unui sistem de alarma, se poate aprecia in functie de factorii la care este expus obiectivul ce trebuie supravegheat. Necesitatile particulare fiecarui obiectiv vor face obiectul unui studiu premergator, ce va imbina cerintele clientului, experienta noastra, inlaturarea costurilor nejustificate, rezultand in final un sistem cu grad inalt de eficienta, fiabilitate si usurinta in exploatare.

 

Copyright (c) Imluk 2014.
Developed by JustDesign